מקדם אתרים CAN BE FUN FOR ANYONE

מקדם אתרים Can Be Fun For Anyone

מקדם אתרים Can Be Fun For Anyone

Blog Article

יכול להיות שבשלב השלישי הוא יחליט שהוא מעדיף חברת קידום אתרים על פני מקדם פרילנסר ואז הוא ימקד את החיפוש שלו ויתחיל להשוות בין חברות קידום אתרים. אולי אפילו יצמצם את החיפוש לחברות המתמחות בתחום הספציפי שלו. למשל אם הוא עו״ד, הוא יחפש כנראה משהו בסגנון של ״חברת קידום אתרים לעורכי דין״.

מדיה וקבצים בנושא קידום אתרים במנועי חיפוש בוויקישיתוף

אני מקפיד להסביר ללקוח בכל שיחה מה היתרונות שלי, איך מתחלק תקציב הריטיינר, מהן נקודות התורפה שצריכים לשים לב אליהן לפני שבוחרים ספק וכו'.

אז…אם יש לכם מספיק זמן ויכולת ללמוד ולבצע את כל הנ"ל – מצוין.

בכל מה שנוגע לקידום בגוגל באופן כללי ולתוכן באתר בפרט, איכות תמיד עדיפה על כמות. זה בסדר שיהיו לכם פחות עמודי תוכן מהמתחרים אם התכנים שלכם מספקים מידע ומענה מקיף לכל מה שהגולש חיפש.

עדכנו תוכן מיושן באתר – האתר שלכם נפגע מכך שתוכן שכבר מדורג על ביטויים מסוימים הוא מיושן, מכך שהניווט באתר לא יעיל , טייטל לא מוצלח או שהוא אינו מותאם למובייל.

כלומר = תוצאות של לקוחות שעבדו עם המקדם (לא משנה אם מדובר בחברה או פרילנסר) כדי לראות שיש מעשים ולא רק מילים.

במהלך הראיון – הנה כמה דברים שכדאי לבדוק: מקדם אתרים טוב לא מתמקד רק בדירוגים של האתר בגוגל אלא גם ביכולת שלהם לעזור לעסק שלכם, כך שסביר שישאלו את השאלות הבאות: מה הופך את העסק שלכם ו/או התוכן שלכם לייחודי ולכן בעל ערך ללקוחות?

ראשי > אופטימיזציה לאתרים: המדריך המלא > מקדם אתרים מקצועי: ההמלצות הרשמיות של גוגל

מקדמי אתרים רבים אינם נותנים את הדגש הנדרש לקישורים פנימיים, בין אם זה משום שאינם מודעים להשפעה העצומה שלהם, ובין אם מכיוון שהם נרתעים מהעבודה הדי סיזיפית הכרוכה בכך.

השתדלו לשמור על קוד קצר ונקי עד כמה שניתן. אם אינם מתכנתים, מומלץ לשכור את שירותיו של איש מקצוע לשם כך.

מהו קישור פנימי? מדובר בקישור בין עמודי האתר עצמו. היישום די פשוט אך מחייב עבודה מסודרת ויסודית על מנת לקשר בין כל עמודי האתר בצורה נכונה.

על איזה ביטויים הם מתמקדים? איך בנוי האתר שלהם? כמה עמודים יש להם? כמה קישורים נכנסים? איך נראית הנוכחות שלהם ברשתות חברתיות וכו׳. ברגע שאתם מכירים את המתחרים שלכם לעומק, תוכלו להימנע מהמון רעשי רקע ולמקד את עבודת הקידום שלכם בכיוון העיקרי שגוגל אוהב בחיפוש הספציפי אליו אתם מכוונים (האלגוריתם שונה מעט עבור כל שאילתה).

השמטת מילים חשובות בכתיבה; אם לא תופיע בדף מילה מסוימת כמעט ואין סיכוי שדף זה ידורג גבוה במנועי חיפוש אפילו אם מתאים מבחינת הנושא - בדיקת המילים שאנשים מחפשים מקדם אתרים והתאמת התוכן אליהן, גיוון בסוג המילים שנמצאות בשימוש.

Report this page